Μενού

Βιογραφικό

Αφροδίτη Χόντου

Γεννήθηκα στους Μολάους Λακωνίας, και πέρασα τα παιδικά μου χρόνια με πολλή αγάπη, μέσα σε μια οικογένεια που μου έμαθε πως το ήθος και η αξιοπρέπεια πρέπει να είναι ο βασικός άξονας της ζωής του ανθρώπου και ταυτόχρονα ο καμβάς που πάνω εκεί θα ζωγραφίσεις τη ζωή σου. Για μένα η ζωή και οι σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων βασίζονται πάνω σ’ αυτές τις δύο αξίες.

Σπούδασα Ψυχολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών . Στη συνέχεια εργάστηκα για πολλά χρόνια στο δημόσιο τομέα. Κατά τη διάρκεια αυτών των ετών, απέκτησα Πιστοποιητικό επιμόρφωσης του ΕΚΠΑ πάνω στην ανάπτυξη ικανοτήτων Διοίκησης και Εκπαίδευσης Ανθρωπίνου Δυναμικού.

Απέκτησα το Master μου πάνω στην Επικοινωνία και τη Δημοσιογραφία και εργάστηκα παράλληλα ως σύμβουλος επικοινωνίας σε διάφορες εταιρίες. ( δημόσιες σχέσεις , διοργάνωση events, διαφημιστικές καμπάνιες, συγγραφή διαφημιστικών σποτ) Κάπου εκεί μπαίνει και το life coaching στη ζωή μου.

Οι σπουδές μου στο Athens Coaching Institute μου έδωσαν το, διπλά πιστοποιημένο από το European Mentoring & Coaching Council και το Association for Coaching, Diploma in Evidence-based Coaching.

Η επαφή μου και η ενασχόληση μου με τους ανθρώπους όλα αυτά τα χρόνια με δίδαξε πως,υπάρχει μια κινητήριος δύναμη στη ζωή όλων μας, μια δύναμη από την οποία ξεκινούν και τελειώνουν όλα… και η δύναμη αυτή είναι η αγάπη…για να γίνει ένας άνθρωπος ευτυχισμένος χρειάζεται να έχει και να δίνει αγάπη. Η αγάπη κρύβεται μέσα μας και μπορεί να εκδηλωθεί με όλους τους τρόπους, αρκεί να της το επιτρέψουμε. Η καλοσύνη και η ευγένεια είναι αγάπη!! Η αγάπη είναι ζωή!
Η αγάπη είναι επιλογή! Το ίδιο και η απουσία της…

«moto» της ζωής μου….

«Γιατί να ζήσουμε μια συνηθισμένη ζωή, όταν μπορούμε να ζήσουμε μια εξαιρετική;…»

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Ο χώρος αναβαθμίζεται. Ζητούμε την υπομονή σας για τις αλλαγές που γίνονται.